Arozzi Arena Gaming Table - Fehér

Termék leírása:

Egy játékosokkal együttműködő svéd dizájner csapat keze munkája az Arozzi cég Arena elnevezésű asztala. A hatalmas, 1,31 négyzetméteres asztallapot teljesen befedték egy egyedi egérpaddal. Így az egész felület a játék rendelkezésére áll. Akár három nagy monitor is elfér rajta egymás mellett, még a kábelrengeteg elrendezésére is külön gondot fordítottak.


Átvétel

  • Üzletünkben
  • Házhozszállítással

Arozzi Arena Gaming Table - Fehér

A termék nem aktív!

Termék kódja: ARENA-WHITE
Gyártó: Arozzi

Garancia:

39 kg
Raktár info:
Elérhető:
Üzletben átvehető:
Futár kézbesíti:
Csomagponton átvehető:

Fizetési lehetőségek

  • Banki átutalás

  • Készpénz

  • Utánvét

  • Utánvét Bankkártyás fizetéssel


Az Arena gamer asztal 160cm széles, akár három komoly gamer monitort is egymás mellé helyezhetsz rajta. A 80 cm mélység pedig bőven ad helyet a billentyűnek és hatalmas játékteret az egér számára. Az 1,31 négyzetméteres sziklaszilárd felület teljes egészében speciális egérpad borítást kapott, nem tudsz leszaladni a pályáról.

Az egérpad 5mm vastagságú, az élein varrással megerősített. Mikroszálas anyagból készült, vízálló. Nedves ruhával könnyen tisztítható vagy akár a mosógépbe is betehető. 3,2 kg-os lenyűgöző tömegével és az alján levő csúszásgátló bevonat segítségével szabályszerűen odatapad az asztallapra.

Ennek a megoldásnak az előnye, hogy a masszív fém vázú asztal stabil alapot nyújt még a vehemens játékosoknak is. Kizárt, hogy megcsúszik az egérpad a harc vagy a verseny közben. Az asztallap magassága változtatható, a legkényelmesebb pozícióban rögzíthető.

A svéd tervezőcsapat a világ minden tájáról összegyűjtött tapasztalatok alapján aprólékosan, minden részletre kiterjedően állította össze ezt a gamer asztalt.

Az asztallap alján a rakoncátlan kábelek elvezetéséhez külön kábelrögzítőt helyeztek el.

Ha már beleszerettél az asztalba, akkor nézd meg a több mint 60 modellt átfogó, hatalmas játékülés választékunkat is. Az Arozzi és az AKRacing gyár termékei valamennyi gamer igényeit ki tudják elégíteni.

height (állítható magasság)  igen
szín  fekete-fehér
szélesség  1600mm
magasság  810mm
mélység  820mm
tömeg  38,8kg

Segíthetünk? Kérdezd szakemberünket.

Szervízünk elérhetősége: +36-20/358-7454

pageload: 1.2 mp