Kapcsolat

 

 

Kedves Partnereink!

 

A kialakult járványügyi helyzet és a kormány rendelkezése miatt üzletünkben  2020. szeptember 4. óta újra kötelező a maszk használata.

Ugyanettől a naptól dolgozóink és vásárlóink egészsége érdekében a személyes kontaktusokat a minimálisra kell csökkentenünk, ezért kérünk mindenkit, hogy elsősorban telefonon, és email-en keresztül keressenek minket, valamint válasszák a házhozszállítás lehetőségét a rendelés leadásakor.

A web áruházban leadott rendeléseket továbbra is zökkenőmentesen tudjuk fogadni és feldolgozni, minden készleten lévő termék elérhető.

Kérjük, hogy a személyes látogatás előtt győződjön meg róla, hogy egészségi állapota megfelelő, fertőző betegség tüneteivel nem rendelkezik, és csak egészségesen látogasson el üzletünkbe! Amennyiben a legkisebb eshetőség is felmerül ezzel szemben, akkor kérjük, hogy tekintsen el a személyes vásárlástól.

Amennyiben mégis a személyes vásárlás mellett dönt, kérjük válassza a kártyás fizetést készpénz helyett, ezzel is csökkentve a kockázatot.

Köszönjük, hogy Ön is felelősségteljesen gondolkozik. Vigyázzunk egymás egészségére, állítsuk meg közösen a járvány elterjedését!

Köszönettel, 
a Golden IT csapata

 

Budapesti üzletünk

1139 Budapest, Kartács utca 13.

Tel: +36-20/482-2655
   
Szervíz: +36-1/4650877
(csak szerviz ügyintézés)
E-mail: info@goldenit.hu
Web: www.goldenit.hu

Skype:

Messenger:

golden.it.budapest

üzenek

 

 Nyitva tartás:

Hétfőtől - Csütörtökig 9-18h
Pénteken 9-16h
Szombat - Vasárnap

zárva

 

Irjon üzenetet nekünk

Segíthetünk? Kérdezd szakemberünket.

Szervízünk elérhetősége: +36-20/358-7454

pageload: 0.06 mp