Google Chromecast 3

Termék leírása:

Az új matt felületű, némileg lekerekítettebb fehér vagy fekete házú Chromecast továbbra is csak 1080p Full HD felbontású online videót továbbít, de már a YouTube által is sok éve támogatott másodpercenként akár 60 képkockás képsebességgel, ami sokkal folyamatosabb mozgóképélményt nyújt. Aki 4K HDR minőségre vágyik annak a drágább Chromecast Ultra adaptert kell megvásárolnia.

Egy későbbi frissítéssel az új Chromecast alkalmas lesz együttműködni egy többszobás zenei összeállításban más Chromecast kompatibilis hangsugárzókkal és eszközökkel. Így az új Chromecast-on keresztül például a TV hangprojektora is használható lesz a többszobás hangrendszer hangsugárzójaként.

Az új Chromecast továbbra is HDMI-n csatlakozik a TV-hez, projektorhoz, tápellátást az alján lévő mikro USB porton át kap,  Wi-Fi kapcsolata az „ac” szabvány szerinti 2,4 GHz vagy 5 GHz frekvencián működik.

A Chromecast iOS és Android készülékekről egyaránt vezérelhető, de egy Google Home hangsugárzónak kiadott hangutasításokkal is irányítható. Egy bizonyos videó lejátszásának elindításához csak ki kell mondani „OK Google, Play House of Cards on Netflix”, ami után a Chromecast megkapja a parancsot és bekapcsolja a TV-t.


Átvétel

  • Üzletünkben
  • Házhozszállítással

Google Chromecast 3

A termék nem aktív!

Termék kódja: GA00439
Gyártó: Google

Garancia:

12 hónap
0,1 kg
Raktár info:
Elérhető:
Üzletben átvehető:
Futár kézbesíti:
Csomagponton átvehető:

Fizetési lehetőségek

  • Banki átutalás

  • Készpénz

  • Utánvét

  • Utánvét Bankkártyás fizetéssel


Segíthetünk? Kérdezd szakemberünket.

Szervízünk elérhetősége: +36-20/358-7454

pageload: 2.2 mp