Google Chromecast 3

Termék leírása:

Google Chromecast /2018/ 1080p-60Hz


Átvétel

  • Üzletünkben
  • Házhozszállítással

Google Chromecast 3

Termék kódja: GA00439
Gyártó: Google
Termék ára: 15 190 Ft 11 961 Ft + ÁFA
db

Garancia:

12 hónap
0,1 kg
Raktár info:
Elérhető:
Üzletben átvehető:
Futár kézbesíti:
Csomagponton átvehető:

Fizetési lehetőségek

  • Banki átutalás

  • Készpénz

  • Utánvét

  • Utánvét Bankkártyás fizetéssel


Az új matt felületű, némileg lekerekítettebb fehér vagy fekete házú Chromecast továbbra is csak 1080p Full HD felbontású online videót továbbít, de már a YouTube által is sok éve támogatott másodpercenként akár 60 képkockás képsebességgel, ami sokkal folyamatosabb mozgóképélményt nyújt. Aki 4K HDR minőségre vágyik annak a drágább Chromecast Ultra adaptert kell megvásárolnia.

Egy későbbi frissítéssel az új Chromecast alkalmas lesz együttműködni egy többszobás zenei összeállításban más Chromecast kompatibilis hangsugárzókkal és eszközökkel. Így az új Chromecast-on keresztül például a TV hangprojektora is használható lesz a többszobás hangrendszer hangsugárzójaként.

Az új Chromecast továbbra is HDMI-n csatlakozik a TV-hez, projektorhoz, tápellátást az alján lévő mikro USB porton át kap,  Wi-Fi kapcsolata az „ac” szabvány szerinti 2,4 GHz vagy 5 GHz frekvencián működik.

A Chromecast iOS és Android készülékekről egyaránt vezérelhető, de egy Google Home hangsugárzónak kiadott hangutasításokkal is irányítható. Egy bizonyos videó lejátszásának elindításához csak ki kell mondani „OK Google, Play House of Cards on Netflix”, ami után a Chromecast megkapja a parancsot és bekapcsolja a TV-t.


Segíthetünk? Kérdezd szakemberünket.

Szervízünk elérhetősége: +36-20/358-7454

pageload: 2.76 mp